Search Icon
Opcije pristupačnosti Pristupačnost

HAZ fpzg – Hrvatska akademska zajednica Fakulteta političkih znanosti

Hrvatska akademska zajednica Fakulteta političkih znanosti, ogranak je Hrvatske akademske zajednice (HAZ), studentske i akademske udruge osnovane 1990. godine.

Vizija

Promičemo razvitak i unaprjeđenje visokog obrazovanja i znanosti u Hrvatskoj, zastupamo studentske interese, potičemo mobilnosti studenata, cjeloživotno učenje, razmjenu iskustava te okupljanje akademske zajednice na demokratskim i državotvornim načelima.

Članovi

Okupljamo akademske građane koji su bili angažirani kao studentski predstavnici i aktivisti u studentskim udrugama i organizacijama ili u političkim podmladcima. Ponosni smo na sinergiju studenata i akademskih građana koja postoji u našoj organizaciji. Raznolikost ljudi unutar naše zajednice daje nam posebnu dimenziju, koja HAZ razlikuje od ostalih udruga.

Što radimo?

HAZ fpzg bavi se organizacijom konferencija, predavanja, radionica i simulacija političke i politološke tematike. Gosti projekata su sveučilišni profesori, političari i stručnjaci iz politoloških, ekonomskih, novinarskih i marketinških krugova te stručnjaci za javne politike, vanjsku politiku i odnose s javnošću. Glavni cilj naših projekata je edukacija studenata o važnim i aktualnim pitanjima današnjice.

Kako postati članom?

Jednom godišnje - početkom akademske godine HAZ fpzg organizira regrutacije, ali u svakom trenutku možete nam se javiti na jedan od dolje navedenih kontakata.

Predsjedništvo ogranka 

Dominik Domika, predsjednik
Antonija Majdančić, potpredsjednica
Marko Miranović, tajnik

Kontakti: