Search Icon
Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Klub studenata Fakulteta političkih znanosti (KSFPZG)

KSFPZG je organizacija mladih nastala u proljeće 2013. godine s ciljem okupljanja studenata/ica Fakulteta političkih znanosti i svih onih koji su zainteresirani za djelovanjem u području promicanja i zagovaranja prava i interesa studenata/ica te mladih općenito, organiziranjem kvalitetnog provođenja slobodnog vremena te jednostavno druženjem.

Prostorije Kluba nalaze se u dvorištu fakulteta i otvorene su svakog radnog dana, a studenti/ice ga koriste za učenje i rad, osmišljavanje i provođenje novih ideja te druženje i opuštanje.

Klub djeluje po direktno demokratskim načelima, što znači da su svi dobrodošli, svačiji glas jednako vrijedi, svatko je slobodan predložiti ideju i početi raditi na njenom razvoju i svačije mišljenje se poštuje i jednako vrednuje.

Neki od ciljeva Kluba su ostvarivanje obrazovnih, društvenih, kulturnih i drugih interesa studenata; zaštita i poboljšanje standarda i socijalnog statusa studenata; utjecanje na kvalitetu studija te na puno poštivanje studentskih prava i sloboda; sudjelovanje u radu Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu; doprinos razvoju modernog i autonomnog Sveučilišta; doprinos ostvarivanju modernog, slobodnog, demokratskog, pluralnog i tolerantnog, nenasilnog društva te povezivanje i suradnja sa drugim organizacijama mladih i za mlade te studentskim i drugim organizacijama na Fakultetu, Sveučilištu i šire.

Ukoliko želite doprinijeti bilo kojemu od navedenih ciljeva, ili se jednostavno želite podružiti s kolegicama i kolegama, navratite do nas i usput se raspitajte o svemu što vas zanima vezano uz studiranje i funkcioniranje fakulteta, a možete nas kontaktirati i na Facebooku.