Jezik | Language: HRV ENG
Objavljeno: 3. 10. 2017. u 18:42
Uređeno: 4. 10. 2017. u 07:42
Ana Kuharić
Izašao novi broj Malog Levijatana

Ovaj tjedan izašao je novi broj studentskog politološkog časopisa Mali Levijatan kojeg izdaje Fakultet političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu. Časopisu možete ostvariti pristup na portalu hrvatskih znanstvenih časopisa (HRČAK) putem poveznice. Ovaj broj donosi čak sedam znanstvenih i stručnih članaka koji pokrivaju relevantne politološke i iznimno zanimljive teme. Nadalje, broj sadrži i jedan prikaz knjige te izvještaj s ljetne škole. Promocija časopisa održat će se 13. listopada 2017. u dvorani A na Fakultetu političkih znanosti.

Zahvaljujemo svim studentima koji su omogućili ponovno pokretanje časopisa!

Na ovom izdanju radili su studenti: Željko Poljak (glavni urednik), Dorotea Strelec, Kristina Ćelap, Ivan Suknaić, Tomislav Milošić, Luka Gudek, Matej Sever i Matija Bermanec. Osim studenata politologije, na časopisu su radile i studentice s Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu: Ivana Đerke lektorirala je sve radove na hrvatskom jeziku, dok je Hana Gotovac lektorirala sažetke radova na engleskom jeziku. Nadalje, Lucija Gudek, studentica sa Sveučilišta Sjever, radila je dizajn naslovnice, grafičko uređenje i prijelom za časopis.

Mali Levijatan izlazio je u periodu od 2006. do 2009. te je ponovno pokrenut 2016. na inicijativu studenata politologije. Radi se o jedinom studentskom časopisu koji je usmjeren na politološke teme u Hrvatskoj i bližoj okolici.

Popis obavijesti