Jezik | Language: HRV ENG
Objavljeno: 1. 9. 2017. u 08:00
Uređeno: 4. 9. 2017. u 12:45
Ana Kuharić

Raspisan je natječaj za:

  • prijelaz studenata sa srodnih sveučilišnih studija iste razine na preddiplomske sveučilišne studije politologije i novinarstva na Fakultetu političkih znanosti u ak. god. 2017./2018.
  • upis razlikovne godine tj. prijelaz s preddiplomskog studija novinarstva na Fakultetu političkih znanosti na IV. godinu preddiplomskog studija politologije u ak. god. 2017./2018.

Više informacija dostupno je u nastavku.

Na temelju glave V. Pravilnika o studiranju na preddiplomskim i diplomskim studijima Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu Fakultet političkih znanosti objavljuje:

 

NATJEČAJ

  1. za prijelaz studenata sa srodnih sveučilišnih studija iste razine na preddiplomske sveučilišne studije politologije i novinarstva na Fakultetu političkih znanosti u ak. god. 2017./2018. - najviše 5 studenta na pojedinom studiju, ukoliko student:

a) ostvari maksimalni broj ECTS bodova s obzirom na broj godina studiranja

b) ima prosjek ocjena na studijskom programu najmanje 4,0

c) priloži potvrdu ECTS koordinatora da mu priznati ispiti postojećeg studija omogućavaju upis najmanje II. godine studija na koji prelaze

  1. za upis razlikovne godine tj. prijelaz s preddiplomskog studija novinarstva na Fakultetu političkih znanosti na IV. godinu preddiplomskog studija politologije u ak. god. 2017./2018. - najviše 5 studenta, ukoliko student:

a) ostvari maksimalni broj ECTS bodova s obzirom na broj godina studiranja

b) ima prosjek ocjena na studijskom programu najmanje 4,5

 

Prijave se zaprimaju svakim radnim danom u urudžbenom uredu Fakulteta, u razdoblju od 4. do 15. rujna od 8.00 do 14.00, s naznakom PRIJELAZ NA STUDIJ.

Popis obavijesti