Search Icon
Opcije pristupačnosti Pristupačnost

05.02.2024

ERASMUSiraj se! u srijedu, 21. veljače u 12:00 sati u dvorani A

ERASMUSiraj se! u srijedu, 21. veljače u 12:00 sati u dvorani A

Želiš li provesti pet mjeseci u drugoj državi, steći nova iskustva i upoznati brojne zanimljive ljude? Želiš iskusiti kulturu druge države i upoznavati druge sa svojom? Erasmus+ studijski boravak je idealna prilika za to, a Erasmus Student Network (ESN) Zagreb je tu da ti pomogne oko prijave!

Uz to što radimo na stvaranju sadržaja za internacionalne studente, već 10 godina, uz potporu Sveučilišta u Zagrebu, pomažemo i lokalnim studentima koji žele iskusiti čari Erasmusa! 

Događaj je namijenjen studentima Sveučilišta u Zagrebu koji su zainteresirani za program razmjene u drugoj državi kako bi stekli nova iskustva i proširili svoja znanja, stoga ako želiš čuti više o tome kako dotjerati svoj životopis, napisati vrhunsko motivacijsko pismo ili saznati koje to još opcije postoje za mobilnost osim Erasmus+ programa - na pravom si mjestu!

21. veljače u 12:00 sati dolazimo na tvoj fakultet u dvoranu A, a do tada nas uvijek možeš potražiti na Facebooku i Instagramu i pitati nas što god te zanima u vezi razmjene, ali i pogledati savjete koje ti donosimo u vezi studijskog boravka!

Studenti se radionici mogu pridružiti i putem MS Teams aplikacije klikom na poveznicu.

Popis obavijesti