Search Icon
Opcije pristupačnosti Pristupačnost

23.08.2023

Informacije o upisima u više godine studija na Fakultetu političkih znanosti u ak. god. 2023./2024.

Informacije o upisima u više godine studija na Fakultetu političkih znanosti u ak. god. 2023./2024.

7. rujna u 12:00 sati počinju upisi za sve studente koji imaju upisane sve ocjene u Studomat i ostvarenih 50 ECTS bodova u aktualnoj akademskoj godini. Molimo sve studente da provjere jesu li im upisane ocjene u Studomatu!

7. rujna u 12:00 sati počinju upisi za studente ponavljače sa sveučilišnih diplomskih studija Politologija i Novinarstvo koji uz diplomski rad imaju i nepoložene ispite, kao i za ponavljače koji prenose samo diplomski rad. Ukoliko netko iz zadnje kategorije studenata dođe na fakultet, bit će upisan fizički.

Za studente prijediplomskih studija koji upisuju parcijalu i ponavljače upisi će biti mogući nakon što profesori unesu sve ocjene u Studomat, a studentska referada u ISVU. Studenti čekaju kraj ispitnih rokova i komisija, kao i upis eseja. Aplikacija će podatke ažurirati u subotu, utorak i četvrtak. Studenti mogu krenuti s upisima u trenutku kada im je sve upisano u Studomat.

Aplikacija samostalno računa iznos školarine i upućuje studente što trebaju upisati.

Vrijeme upisa ne utječe na izbor kolegija. Kolegiji se rangiraju po preferencijama, a bit će dodijeljeni tek nakon završetka upisa svih studenata.

 

Informacije o upisima dostupne su na poveznicama ispod:

 

Popis obavijesti