Jezik | Language: HRV ENG
Vijesti
Objavljeno: 29. 6. 2020. u 13:18
Uređeno: 1. 7. 2020. u 07:40
Toni Kliškić

S obzirom na nepovoljnu epidemiološku situaciju Uprava Fakulteta političkih znanosti:

  1. Preporučuje svim nastavnicima Fakulteta da maksimalno reduciraju već planirane konzultacije i susrete sa studentima u prostorijama Fakulteta i da ih održavaju na daljinu.
  2. Preporučuje da se svi ispiti srpanjskog roka održavaju na daljinu, to posebice vrijedi za studente kojima zbog povišene tjelesne temperature ne bude dozvoljen ulazak u zgradu.
  3. Skreće se pažnja svim nastavnicima koji koriste zgradu u Fabkovićevoj da se prethodno moraju javiti na portu u Lepušićevoj radi mjerenja tjelesne temperature kao i da studente koji dolaze u Fabkovićevu upute na isto.
  4. Preporučuje se da se obrane diplomskih radova i svih drugih radova – specijalističkih i doktorskih, u lipanjskom i srpanjskom roku, održavaju na daljinu.
  5. Svim studentima kojima je potrebno upisati ocjenu u indeks (Natječaj za studentski dom/stipendija/itd.)  mogu se obratiti prodekanici za nastavu i studente, koja će, u dogovoru s predmetnim nastavnikom i potvrdom o upisanoj ocjeni u ISVU sustav, upisati ocjenu.

Krizni stožer Sveučilišta u Zagrebu naglašava važnost primjenjivanja preporuke obaveznog nošenja maski u zatvorenim prostorima za sve nastavnike, studente i zaposlenike Sveučilišta.

Objavljeno: 11. 4. 2019. u 09:08
Uređeno: 12. 4. 2019. u 09:17
Ana Kuharić

Ukoliko student ne može doći na pregled po utvrđenom rasporedu, mora se telefonski javiti liječnici, kako bi dobio novi termin pregleda.

Na sistematski pregled treba ponijeti indeks i zdravstvenu iskaznicu.

Sistematski pregled je obvezatan.

Ukoliko je student obavio sistematski pregled na nekom drugom fakultetu koji je prije studirao, treba donijeti potvrdu o pregledu (štambilj u indeksu), kako bi mu ovjerili novi indeks, dakle ne treba ponovno obaviti sistematski pregled.

Radno vrijeme ambulante:

  • parni datumi: prije podne 8:00-13:00
  • neparni datumi: poslije podne 14:00-19:00

Raspored pregleda dostupan je na poveznicama:

 

PODACI LIJEČNICE:

Zorana Galić, dr.med.

Specijalist školske medicine

Služba za školsku i adolescentnu medicinu

Tel:     +385 1 4556 367

email:  zorana.galic@stampar.hr

Laginjina  16, Zagreb

Popis obavijesti