Jezik | Language: HRV ENG
Vijesti
Objavljeno: 29. 6. 2020. u 13:18
Uređeno: 1. 7. 2020. u 07:40
Toni Kliškić

S obzirom na nepovoljnu epidemiološku situaciju Uprava Fakulteta političkih znanosti:

  1. Preporučuje svim nastavnicima Fakulteta da maksimalno reduciraju već planirane konzultacije i susrete sa studentima u prostorijama Fakulteta i da ih održavaju na daljinu.
  2. Preporučuje da se svi ispiti srpanjskog roka održavaju na daljinu, to posebice vrijedi za studente kojima zbog povišene tjelesne temperature ne bude dozvoljen ulazak u zgradu.
  3. Skreće se pažnja svim nastavnicima koji koriste zgradu u Fabkovićevoj da se prethodno moraju javiti na portu u Lepušićevoj radi mjerenja tjelesne temperature kao i da studente koji dolaze u Fabkovićevu upute na isto.
  4. Preporučuje se da se obrane diplomskih radova i svih drugih radova – specijalističkih i doktorskih, u lipanjskom i srpanjskom roku, održavaju na daljinu.
  5. Svim studentima kojima je potrebno upisati ocjenu u indeks (Natječaj za studentski dom/stipendija/itd.)  mogu se obratiti prodekanici za nastavu i studente, koja će, u dogovoru s predmetnim nastavnikom i potvrdom o upisanoj ocjeni u ISVU sustav, upisati ocjenu.

Krizni stožer Sveučilišta u Zagrebu naglašava važnost primjenjivanja preporuke obaveznog nošenja maski u zatvorenim prostorima za sve nastavnike, studente i zaposlenike Sveučilišta.

Objavljeno: 4. 3. 2019. u 13:39
Ana Kuharić
Izbori za Studentski zbor Sveučilišta...

Izbori za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i Studentski zbor Fakulteta političkih znanosti održat će se 26. i 27. ožujka 2019. od 8 do 20 sati u Vijećnici, 2 kat na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, Lepušićeva 6.

 

Kandidature za izbor Studentski zbor primaju se 12.-14. ožujka 2019. od 10,00 do 12,00 sati u Urudžbenom uredu Fakulteta, I. kat- putem kandidacijskog obrazasca.

Na izborima imaju pravo sudjelovati i birati svi studenti preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija Fakulteta političkih znanosti.

 

Pravilnik o izborima za Studentski zbor

 

Odluke dekana FPZG-a: 

Odluka dekana o raspisivanju izbora

Izborno povjerenstvo FPZG-a

Povjerenstvo za prigovore FPZG-a

 

Odluke Rektora Sveučilišta u Zagrebu: 

Odluka Rektora o raspisivanju izbora

Izborno povjerenstvo Sveučilišta

Povjerenstvo za prigovore Sveučilišta

Popis obavijesti