Jezik | Language: HRV ENG
Objavljeno: 13. 1. 2020. u 21:42
Uređeno: 14. 1. 2020. u 16:42
Ana Kuharić
Posjet hotelu Esplanade Zagreb

Studenti su u okviru kolegija Odnosi s javnošću u turizmu posjetili hotel Esplanade Zagreb kako bi se upoznali s odnosima s javnošću u hotelskoj industriji. Gospođa Andrea Ožegović, PR i marketing koordinatorica hotela Esplanade, ugostila je nazočne i provela ih kroz najznačajnije prostorije hotela. Studenti su se upoznali s poviješću hotela, vrijednostima i porukama koje hotel komunicira svojim gostima, medijima i turistima. Nakon obilaska studenti su sudjelovali na predavanju koje je koncipirano kao pitanja i odgovori. Hotel Esplanade Zagreb izuzetno je bitan za povijest odnosa s javnošću u Hrvatskoj jer se upravo ondje spominje otvaranje prvog radnog mjesta u odnosima s javnošću 1964. godine.

 

Popis obavijesti
Obavijesti
Objavljeno: 1. 12. 2020. u 13:10
Uređeno: 1. 12. 2020. u 13:12
Dario Nikić Čakar

Centar za istraživanje medija i komunikacije Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu provodi istraživanje o upotrebi vijesti u Hrvatskoj pod vodstvom prof.dr.sc. Zrinjke Peruško. Istraživanje financira Sveučilište u Zagrebu. Ovo istraživanje pomoći će nam da razumijemo kako upotreba vijesti i informativnih medija utječe na razumijevanje svijeta i demokratskog procesa. Zato bismo željeli da s nama podijelite kako koristite vijesti i informativne medije u svakodnevnom životu - koje izvore pratite, koje su vam vijesti važne, koliko imate u njih povjerenja, itd. Istraživanje se odnosi na tri grada- Zagreb, Split i Slavonski Brod, pa vam molimo da nam se javite e-mailom ako živite u jednom od tih gradova i voljeli biste sudjelovati u istraživanju (cimfpzg.2007@gmail.com). Traže se ispitanici iz tri dobne skupine: od 18 do 34, 35 do 61 i stariji od 61 godine.

 

Objavljeno: 25. 10. 2018. u 15:30
Uređeno: 11. 12. 2018. u 08:41
Ana Kuharić

 

Upozorenje - pada žbuka (fasada)!Upozoravamo da je dana 3. svibnja 2018. godine u 15,00 sati sa zgrade Fakulteta u Lepušićevoj ulici 6 na pločnik pao dio žbuke odnosno fasade, te da postoji realna opasnost da se isto ponovi u narednom periodu. S ciljem izbjegavanja potencijalne opasnosti za živote studenata, zaposlenika te ostalih građana, Fakultet je pokrenuo postupak sanacije zgrade, no do postavljanja sigurnosnog tunela za prolaz pješaka, potrebno je izbjegavati kretanje i zadržavanje na označenim mjestima.