Jezik | Language: HRV ENG
Obavijesti
Objavljeno: 13. 9. 2021. u 11:11
Toni Kliškić

Objavljen je natječaj za upis na sveučilišni poslijediplomski specijalistički studij Sigurnosna politika Republike Hrvatske u akademskoj godini  2021./2022. za stjecanje akademskog naziva sveučilišni specijalist/specijalistica za nacionalnu sigurnost. Natječaj je otvoren do 30. rujna 2021. Uvjete i kriterije upisa možete pronaći u nastavku obavijesti.


Objavljeno: 11. 9. 2021. u 15:02
Uređeno: 22. 9. 2021. u 15:19
Đana Luša


Nova akademska godina počinje za brucoše u petak 1. listopada (uvodno orijentacijsko predavanje, informacije uskoro), a za sve ostale studente prema rasporedu u ponedjeljak 4. listopada. Nošenje maski je obavezno za sve!
 
Nastava se izvodi na Fakultetu političkih znanosti na klasičan, kontaktan način, kao nastava uživo, uz prisutnost nastavnika i studenata.
 

Studenti, nastavnici i ostali zaposlenici, kao i druge osobe, ne smiju ulaziti u unutarnje i vanjske prostore (dvorište) Fakulteta ako imaju povišenu tjelesnu temperaturu, respiratorne simptome ili ostale simptome zarazne bolesti, te ako su u samoizolaciji ili im je utvrđena zaraza koronavirusom (detaljnije upute nalaze na poveznici, molimo vas da ih pročitate!)
 
Kao što znate na Fakultetu političkih znanosti ograničeni smo prostorom i nemamo mogućnost izvođenja nastave uz održavanje međusobnog razmaka od najmanje 1,5 metra. 
 
Prema preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (članak 16), ako nije moguće organizirati razmak od 1,5 metra u prostoru u kojem boravi više studenata i nastavnika, organizira se boravak osoba prema broju stalnih fiksnih mjesta predviđenih za sjedenje do ukupnog broja od 100 osoba i to na način da osobe koje su cijepljene i koje su preboljele bolest unazad 9 mjeseci sjede bliže jedne drugima kako bi se ostavilo više mjesta, odnosno najmanje 1,5 m razmaka između onih koji nisu cijepljeni i nisu preboljeli bolest unazad 9 mjeseci, pri čemu svi prisutni nose maske!
 
S obzirom na prostorna ograničenja našeg fakulteta, želju da budete što je više moguće zaštićeni, kao i na nastojanje da što duže održavamo kontaktnu nastavu, koristimo ovu priliku da vas pozovemo da se cijepite ukoliko možete.
 
Na poveznici se nalazi raspored predavanja za zimski semestar.

Napominjemo kako ćemo se zbog obnove zgrade u ljetnom semestru preseliti na drugu lokaciju. 

Popis obavijesti