Jezik | Language: HRV ENG
Obavijesti
Objavljeno: 13. 9. 2021. u 11:11
Toni Kliškić

Objavljen je natječaj za upis na sveučilišni poslijediplomski specijalistički studij Sigurnosna politika Republike Hrvatske u akademskoj godini  2021./2022. za stjecanje akademskog naziva sveučilišni specijalist/specijalistica za nacionalnu sigurnost. Natječaj je otvoren do 30. rujna 2021. Uvjete i kriterije upisa možete pronaći u nastavku obavijesti.


Objavljeno: 7. 9. 2021. u 12:58
Uređeno: 8. 9. 2021. u 08:19
Dario Nikić Čakar

Želiš biti student nove generacije?
Iskoristi priliku i otkrij nove predmete u područjima koja te zanimaju.
U tijeku su prijave na online predmete u zimskom semestru akademske godine 2021/2022 na UNIC sveučilištima.
Ovdje potraži različite mogućnosti studiranja u okviru UNIC-a: News-Article (unic.eu)
Otkrit ćeš preko 100 predmeta iz raznih područja interesa, od obrazovanja, umjetnosti i humanističkih znanosti, društvenih znanosti, novinarstva, ekonomije, prirodnih znanosti, matematike, informacija i komunikacija, inženjerstva, poljoprivrede do zdravstva koji ti omogućuju stjecanje novih znanja i vještina, kao i učenje u međunarodnom okruženju.
UNIC ruši prepreke koje studente često ograničavaju u mobilnosti i pruža nove
mogućnosti za odabir i prilagodbu iskustva studiranja tvojim interesima.
Budi i ti dio UNIC-a, Europskog sveučilišta postindustrijskih gradova, nove generacije europskih studenata, nastavnika, znanstvenika i društva koji rade, djeluju i promišljaju u budućnost.
Nove mogućnosti potraži u UNIC savezu koji uz Sveučilište u Zagrebu čine
Sveučilište Deusto u Bilbaou (Španjolska), Sveučilište Ruhr u Bochumu (Njemačka), Koç sveučilište u Istanbulu (Turska), Erasmus sveučilište u Rotterdamu (Nizozemska), Sveučilište u Corku (Irska), Sveučilište u Liègeu (Belgija) i Sveučilište u Oulu (Finska).

Popis obavijesti