Jezik | Language: HRV ENG
Objavljeno: 16. 2. 2021. u 17:37
Uređeno: 26. 2. 2021. u 08:18
Đana Luša

Nastava u ljetnom semestru počinje u ponedjeljak 22. veljače. 

S obzirom da 15. veljače  nisu objavljene nove mjere koje bi dopuštale veća okupljanja i na informaciju koju smo dobili iz Ministarstva znanosti i obrazovanja da je preporuka od 27. studenog i dalje na snazi, obavještavamo vas da će se nastava do daljnjega održavati online

U međuvremenu ćemo pratiti sve informacije Stožera civilne zaštite RH, HZJZ  i Ministarstva znanosti i obrazovanja, te kada se steknu epidemiološki uvjeti biti spremni za prijelaz na hibridni model nastave prema rasporedu koji smo u međuvremenu pripremili. 

Podsjećamo da su nam ovaj semestar na raspolaganju samo tri dvorane u prizemlju s obzirom na potrebu sanacije stubištaHibridni model bi se slučaju popuštanja mjera odnosio na izborne kolegije preddiplomskih studija politologije i novinarstva i kolegije smjera na studiju novinarstva koji se izvode na hrvatskom jeziku. Za ostale nažalost nemamo prostorne mogućnosti.

Kako bismo bili u potpunosti spremni prijeći na hibridni model nastave kada epidemiološka situacija to bude dozvoljavala, morali smo odmah napraviti novi raspored koji se odnosi na preddiplomske studije politologije i novinarstva (raspored broj 1).

  1. Raspored održavanja nastave za preddiplomske studije politologije i novinarstva dostupan je na linku U rasporedu na prvoj stranici možete vidjeti izborne kolegije preddiplomskih studija politologije i novinarstva, te kolegije smjera studija novinarstva koji će kada uvjeti dozvole moći prijeći na hibridni model. Na drugoj stranici se nalaze svi ostali kolegiji preddiplomskih studija novinarstva i politologije, kod kojih je došlo samo do manjih promjena u terminima.
  1. Raspored održavanja nastave za diplomske studije ostaje nepromijenjen i dostupan je na linku. 

Dakle od 22. veljače nastava na preddiplomskoj razini održava se prema rasporedu broj 1, a na diplomskoj razini prema rasporedu broj 2. 

Ukoliko dođe do popuštanja mjera, kolokvije planiramo održati fizički ili hibridno ( ovisno o epidemiološkoj situaciji). 

Ukoliko (kada) prijeđemo na hibridni model, fizički dolasci će biti opcionalni.

Popis obavijesti