Jezik | Language: HRV ENG
Objavljeno: 4. 10. 2019. u 11:12
Uređeno: 4. 10. 2019. u 11:31
Nika Jelavić
Jedan od najutjecajnijih američkih...

Pozivamo vas na jedinstveno gostovanje - predavanje svjetski poznatog političkog konzultanta dr. Franka Luntza o aktualnoj problematici američke politike i nadolazećim izborimakoje će se održati u srijedu, 9. listopada u 12 sati u dvorani A

Frank Luntz dugogodišnji je suradnik Republikanske stranke. Posebno blisko je surađivao s administracijom Georga W. Busha, a danas surađuje s administracijom aktualnog predsjednika Donalda Trumpa. Luntz je svjetski poznat kao začetnik popularne “instant response” metode fokus skupina te kao jedan od najuspješnijih stručnjaka za kreiranje poruka.

 

Na FPZG-u će održati izlaganje na temu "Everything You Wanted to Know about Americans But Did Not Know Who to Ask:What U.S. public opinion can tell us about the issues of trade, international relations, global security, and the upcoming 2020 election".

 

Luntz je gostovao u gotovo svakom talk show-u u Americi, uključujući The Daily Show, Real Time with Bill Maher, Meet the Press, Nightline, The Today Show, The PBS News Hour, and Face the Nation. Autor je nekoliko bestselera, uključujući “Words that Work: It’s Not What You Say it’s What People Hear,” “What Americans Really Want … Really” i “WIN.”

Popis obavijesti
Obavijesti
Objavljeno: 1. 12. 2020. u 13:10
Uređeno: 1. 12. 2020. u 13:12
Dario Nikić Čakar

Centar za istraživanje medija i komunikacije Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu provodi istraživanje o upotrebi vijesti u Hrvatskoj pod vodstvom prof.dr.sc. Zrinjke Peruško. Istraživanje financira Sveučilište u Zagrebu. Ovo istraživanje pomoći će nam da razumijemo kako upotreba vijesti i informativnih medija utječe na razumijevanje svijeta i demokratskog procesa. Zato bismo željeli da s nama podijelite kako koristite vijesti i informativne medije u svakodnevnom životu - koje izvore pratite, koje su vam vijesti važne, koliko imate u njih povjerenja, itd. Istraživanje se odnosi na tri grada- Zagreb, Split i Slavonski Brod, pa vam molimo da nam se javite e-mailom ako živite u jednom od tih gradova i voljeli biste sudjelovati u istraživanju (cimfpzg.2007@gmail.com). Traže se ispitanici iz tri dobne skupine: od 18 do 34, 35 do 61 i stariji od 61 godine.

 

Objavljeno: 25. 10. 2018. u 15:30
Uređeno: 11. 12. 2018. u 08:41
Ana Kuharić

 

Upozorenje - pada žbuka (fasada)!Upozoravamo da je dana 3. svibnja 2018. godine u 15,00 sati sa zgrade Fakulteta u Lepušićevoj ulici 6 na pločnik pao dio žbuke odnosno fasade, te da postoji realna opasnost da se isto ponovi u narednom periodu. S ciljem izbjegavanja potencijalne opasnosti za živote studenata, zaposlenika te ostalih građana, Fakultet je pokrenuo postupak sanacije zgrade, no do postavljanja sigurnosnog tunela za prolaz pješaka, potrebno je izbjegavati kretanje i zadržavanje na označenim mjestima.