Jezik | Language: HRV ENG
Vijesti
Objavljeno: 29. 6. 2020. u 13:18
Uređeno: 1. 7. 2020. u 07:40
Toni Kliškić

S obzirom na nepovoljnu epidemiološku situaciju Uprava Fakulteta političkih znanosti:

  1. Preporučuje svim nastavnicima Fakulteta da maksimalno reduciraju već planirane konzultacije i susrete sa studentima u prostorijama Fakulteta i da ih održavaju na daljinu.
  2. Preporučuje da se svi ispiti srpanjskog roka održavaju na daljinu, to posebice vrijedi za studente kojima zbog povišene tjelesne temperature ne bude dozvoljen ulazak u zgradu.
  3. Skreće se pažnja svim nastavnicima koji koriste zgradu u Fabkovićevoj da se prethodno moraju javiti na portu u Lepušićevoj radi mjerenja tjelesne temperature kao i da studente koji dolaze u Fabkovićevu upute na isto.
  4. Preporučuje se da se obrane diplomskih radova i svih drugih radova – specijalističkih i doktorskih, u lipanjskom i srpanjskom roku, održavaju na daljinu.
  5. Svim studentima kojima je potrebno upisati ocjenu u indeks (Natječaj za studentski dom/stipendija/itd.)  mogu se obratiti prodekanici za nastavu i studente, koja će, u dogovoru s predmetnim nastavnikom i potvrdom o upisanoj ocjeni u ISVU sustav, upisati ocjenu.

Krizni stožer Sveučilišta u Zagrebu naglašava važnost primjenjivanja preporuke obaveznog nošenja maski u zatvorenim prostorima za sve nastavnike, studente i zaposlenike Sveučilišta.

Objavljeno: 4. 2. 2019. u 13:17
Uređeno: 4. 2. 2019. u 13:18
Ana Kuharić

Potvrdu o znanju stranog jezika za potrebe prijave na Erasmus+ natječaj za studentsku mobilnost studenti mogu pronaći na internet stranicama fakulteta među obrascima. Studenti koji su uspješno položili dva semestra jezičnih kolegija moraju napraviti slijedeće:

  1. Skinuti i isprintati Obrazac potvrde - B2 - ENGLESKI - ERASMUS
  2. Ispuniti obrazac
  3. Dostaviti obrazac u referadu
  4. 12. veljače pokupiti potpisani obrazac iz dekanata

Studenti koji nisu položili dva semestra jezičnih kolegija mogu doći na testiranje poznavanja jezika u srijedu, 06. veljače u 09:00 sati kod pred. dr. sc. Borke Lekaj Lubine, i u četvrtak, 07. veljače u 09:00 sati kod pred. Gaja Tomaša.

Popis obavijesti