Jezik | Language: HRV ENG
Objavljeno: 16. 11. 2012. u 12:00
Administrator
U srijedu, 28.11., započinje serija od sedam panel diskusija projekta ''21 put prema uspjehu''. Kao gošće prvog panela nastupaju Jelena Veljača, Mirela Holy i Manuela Šola, uspješne žene koje su izgradile karijeru u Hrvatskoj.

 

Projekt „21 put prema uspjehu“ ima za cilj, temeljem priče i iskustva 21 uspješne žene koje su svoju karijeru izgradile u Hrvatskoj, prenijeti mladima ključne poruke i ideje, a sve s ciljem ukazivanja na mogućnosti, potencijal i perspektivu koju mlade žene (i muškarci) mogu imati, naći ili sami stvoriti u Hrvatskoj.

Projekt se sastoji od serije 7 panel-diskusija na kojima će gošće biti po 3 uspješne žene iz različitih segmenata – gospodarstvo, politika, kultura i umjetnost, civilno društvo i akademska zajednica. Panel diskusije biti će namijenjene prvenstveno mladima – studentima kasnijih godina studija, magistarskih i doktorskih studija te onima koji su na samom početku svoje karijere.

Kako bi omogućili da paneli budu maksimalno interaktivni, svaki panel okupljat će grupu do maksimalno 50 osoba – dobro došli će biti i mlade žene i muškarci.

Dvadeset i jedna panelistica odabiru se temeljem iskustva i mogućnosti da auditoriju prenesu inspiraciju te daju dodatnu motivaciju mladim ljudima da sustavno rade na sebi, svojem osobnom i profesionalnom razvoju i da uspiju u životu u onome što ih čini sretnima i ispunjenima, a sve temeljem spremnosti i volje da podijele svoje osobne priče s njima, i javnošću.

Prvi panel održat će se u srijedu, 28.11. Nakon toga, paneli će se održavati 19. prosinca, 23. siječnja, 20. veljače, 20. ožujka, 24. travnja i 22 svibnja. Paneli će biti zatvoreni za medije i širu javnost, a nakon panela organizirat će se druženje panelistica i sudionika iz publike, kada će biti dobrodošli i predstavnici medija.

Kao krovno događanje projekta, 12. lipnja 2013., održat će se konferencija pod nazivom „LeaderSHE“ koja će biti otvorena za širu javnost te se sastajati od dva ključna dijela – panel diskusija sa 7 najutjecajnijih žena u Hrvatskoj u istim segmentima – gospodarstvo, politika, kultura i umjetnost, civilno društvo, akademska zajednica; te 2 paralelna panela koji će biti vezani za određene naknadno definirane teme. Konferencija će imati za cilj adresirati ključne teme i problematiku (ali i rješenja) vezana za pozicioniranje žena u suvremenom društvu u Hrvatskoj.

 

Zainteresirani studenti se mogu uključiti u panel diskusije koje počinju ovu srijedu. (Uputa: radi koordinacije i lakšeg praćenja, prijave putem Facebook. Tko nema FB, može poslati prijavu na Prijave@21PutPremaUspjehu.org

 

Partneri projekta „21 put prema uspjehu“ su:

-          Predsjednik RH, prof.dr.sc. Ivo Josipović

-          Ured za ravnopravnost spolova RH

-          Gradska Skupština Grada Zagreba

-          Hrvatski zavod za zapošljavanje

-          Francusko veleposlanstvo u Hrvatskoj

-          Američka gospodarska komora u Hrvatskoj

-          CRANE - mreža poslovnih anđela

-          Selectio

-          Edukacijski partner - Cotrugli Business School.

 

Nositeljice projekta i moderatorice panela biti će Vedrana Likan, inicijatorica projekta te Zora Subotić, psihologinja i psihoterapeutkinja.

Provedbeni nositelj projekta je „Udruga za promicanje pozitivnih promjena u društvu“ u osnivanju.

Pokrovitelji projekta su Hotel Esplanade, Aldo, Dr.Hauschka, Ideoteka, Innovo DDB, Iris, Label.m, Mango, Marella, Moroccan Oil, Planetopija, Toni & Guy, Torte i To, fotograf Hrvoje Serdar.

Popis obavijesti
Obavijesti
Objavljeno: 30. 6. 2020. u 12:39
Toni Kliškić

Studenti će se u I. godinu preddiplomskog sveučilišnog studija Novinarstvo upisivati 21. i 22. srpnja 2020. godine od 9:00 do 18:00 sati u Studentskoj referadi Fakulteta, Lepušićeva 6, Zagreb, prizemlje, lijevo.

Studenti će se u I. godinu preddiplomskog sveučilišnog studija Politologija upisivati 23. i 24. srpnja 2020. godine od 9:00 do 18:00 sati u Studentskoj referadi Fakulteta, Lepušićeva 6, Zagreb, prizemlje, lijevo.

Detaljne informacije o upisu u I. godinu preddiplomskog sveučilišnog studija Novinarstvo i preddiplomskog sveučilištnog studija Politologija u akademskoj godini 2020./2021. možete pronaći na poveznici.

Točan redosljed upisa na temelju rednog broja na rang listi za upis možete pronaći na poveznici. Pridržavanje redoslijeda upisa je važno jer studentu daje prednost pri odabiru izbornih kolegija. Studenti koji se ne upišu u predviđenom terminu gube pravo upisa!

Objavljeno: 2. 7. 2020. u 08:50
Toni Kliškić

Obavještavamo korisnike da će knjižnica Fakulteta biti otvorena za rad svaki dan od 10 do 14 sati.

Čitaonica će biti otvorena od 8 do 20 sati.

Zbog korištenja godišnjeg odmora knjižnica i čitaonica bit će zatvorene u periodu od 27. srpnja 2020. do 14. kolovoza 2020.

Objavljeno: 1. 7. 2020. u 08:03
Uređeno: 1. 7. 2020. u 08:03
Toni Kliškić

Sveučilište u Zagrebu je objavilo preliminarne Rezultate 1. kruga Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ za akademsku godinu 2020./2021. Čestitamo svim odabranim studentima! Rezultatima možete pristupiti na poveznici.

Objavljeno: 29. 6. 2020. u 11:31
Uređeno: 29. 6. 2020. u 11:31
Toni Kliškić

Obavještavamo Vas da Studentska referada zbog korištenja kolektivnog godišnjeg odmora neće raditi u vremenskom periodu od 21. srpnja 2020. do 24. kolovoza 2020. godine.
Od 21. srpnja do 24. srpnja 2020. godine studentska referada raditi će samo za upise u novu generaciju 1. godine  preddiplomskog sveučilišnog studija Novinarstvo i Politologija.
Studentska referada u te dane raditi će samo hitne predmete. Molimo studente, odnosno korisnike usluga studentske referade da na vrijeme zatraže potrebne potvrde, prijepise ocjena i slično.
 

Objavljeno: 8. 6. 2020. u 15:51
Toni Kliškić

Sveučilište u Zagrebu odlučilo je produljiti rok studentima za prijavu radova za Rektorovu nagradu na mrežnim stranicama Sveučilišta do ponedjeljka 31. kolovoza 2020. do 16:00 sati.

Odluku o produljenju roka prijave radova za Rektorovu nagradu možete pronaći na poveznici.

Odluku o izmjeni i dopuni Odluke o produljenu roka prijaveradova za Rektorovu nagradu možete pronaći na poveznici.

Dodatne informacije o natječaju dostupne su na poveznici.

Objavljeno: 25. 10. 2018. u 15:30
Uređeno: 11. 12. 2018. u 08:41
Ana Kuharić

 

Upozorenje - pada žbuka (fasada)!Upozoravamo da je dana 3. svibnja 2018. godine u 15,00 sati sa zgrade Fakulteta u Lepušićevoj ulici 6 na pločnik pao dio žbuke odnosno fasade, te da postoji realna opasnost da se isto ponovi u narednom periodu. S ciljem izbjegavanja potencijalne opasnosti za živote studenata, zaposlenika te ostalih građana, Fakultet je pokrenuo postupak sanacije zgrade, no do postavljanja sigurnosnog tunela za prolaz pješaka, potrebno je izbjegavati kretanje i zadržavanje na označenim mjestima.