Jezik | Language: HRV ENG
IT odjel

INFORMATIČKI CENTAR

 

Za potrebe nastave i vannastavnih aktivnosti nastavnicima i studentima na raspolaganju su prijenosna računala, projektori i ostala pomoćna oprema, te bežični pristup Internetu.

Za korištenje navedene opreme, tehničku pomoć i rješavanje poteškoća pri korištenju fakultetskih računala, nastavno osoblje i studenti mogu se obratiti demonstratorima Informatičkog centra u čitaonici knjižnice, na broj telefona 01/464 2036 ili putem e-maila na adresu: itdemonstratori@fpzg.hr. Radno vrijeme demonstratora je od 8.00 do 20.00 od ponedjeljka do petka.

 

AAI@EduHr elektronički identitet i CARNet usluge

Prijave i svi upiti vezani za elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr, tj. virtualni identitet na CARNet mreži rješavaju se srijedom od 11 do 12 sati server sobi (podrum).  AAi@EduHr elektronički identitet korisnik preuzima osobno, a na uvid treba donijeti OIB te studentski indeksZa produženje elektroničkog identiteta korisnik ne treba osobno dolaziti, u slučaju gubitka postojeće lozinke novu lozinku je potrebno osobno preuzeti u uredovno vrijeme. Informacije iz područja rada Informatičke službe mogu se dobiti na broj telefona 01/464 2003 ili putem e-maila na adrese: ivan.krzelj@fpzg.hrigor.vuksic@fpzg.hr.